x

Acer Chromebook CB315-2H-430H - incl. lader en goede accu - Chrome OS - 4GB/32GB/15.6-inch

€ 149,99

Omschrijving

De Acer Chromebook CB315, volledige model CB315-2H-430H. In nette conditie en volledig goedwerkend! Compleet met originele adapter.

Deze Acer Chromebook is kort gebruikt en daarom in nette conditie. De laptop werkt prima en wordt geleverd inclusief originele oplader. Geen doos of sleeve.

De Acer laptop beschikt over een 15.6-inch FULL HD display (mat, niet glimmend) en 32GB opslagcapaciteit welke je nog kan uitbreiden via de USB-poorten of een geheugenkaart. Het RAM werkgeheugen is 4GB.

De Chromebook is netjes, enkel lichte gebruikersspoortjes op de randjes. Niets geks, niets opvallends.

Onze garantie op dit product is 1 maand.

Verkoopprijs: € 149.99 - VASTE PRIJS!
Verzenden mogelijk, kosten € 7.75 binnen NL

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop