x

Acer N18Q3 ChromeBook CB514-1HC7ZL incl. lader en goede accu

€179,99

Omschrijving

De Acer Chromebook 514 met 14-inch FHD display, 4GB RAM en uitgevoerd in de kleur zilver!

Deze Acer Chromebook 514 (volledig model CB514-1H-C7ZL) is in zéér nette conditie en werkt prima! Volledig getest, geen mankementen of gekke gebruikersspoortjes.

De Chromebook wordt geleverd inclusief originele adapter (USB-C) en beschikt over een 14-inch FULL HD display. Het RAM geheugen is 4GB, het toetsenbord heeft een QWERTY indeling (gewoon zoals we gewend zijn). De accu gaat ongeveer 4 tot 12 uur mee, natuurlijk afhankelijk van je werkzaamheden.

Deze Chromebook beschikt over een aluminium body in de kleur zilver en heeft diverse aansluitingen / opties: HDMI USB Headphone/Microphone Webcam CardReader WIFI Bluetooth.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop