x

Bosch UniversalMulti 12 Multitool op accu - incl. koffer, accessoires, lader en accu

€75,00

Omschrijving

De Bosch UniversalMulti 12 Multitool, compleet met koffer, één accu, acculader en kleine accessoires!

Deze Bosch multitool is gebruikt maar in nette conditie. De machine wordt geleverd inclusief koffer, 1 accu, acculader, kleine opzetstukjes en boekjes.

De machine is in nette en goedewerkende conditie. De koffer is wel beschadigd.

Vanwege de lockdown is onze fysieke winkel gesloten. Onze webshop blijft geopend en zal dagelijks bijgewerkt worden. Het ophalen van artikelen is dus niet mogelijk, waar dat normaliter onze voorkeur heeft. We proberen binnenkomende bestellingen zo snel mogelijk te versturen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop