x

Dell Optiplex 3040M Desktop-PC incl. adapter - Win10/4GB/128GB-SSD/Celeron

€69,99

Omschrijving

Deze Dell Optiplex 3040 is in zeer nette conditie en werkt perfect!

De computer is voorzien van een originele (geactiveerde) versie van Windows 10 Pro en wordt geleverd inclusief originele adapter.

De computer beschikt over diverse aansluitingen:
- 4x USB 3.0 poorten
- 2x USB 2.0 poorten
- HDMI videouitgang
- DisplayPort videouitgang
- LAN/netwerkkabel (internet, geen WIFI)
- Audio in- & uitgang (speakers of microfoonaansluiting)

De computer beschikt over 4GB RAM werkgeheugen (1 RAM-bankje van 4GB, 1 bankje vrij) en een 128GB SSD-schijf. De processor betreft een Celeron G3900T CPU met een snelheid van 2.60GHZ.

Deze computer is prima te gebruiken als thuis PC, voor bijvoorbeeld wat internettoepassingen, tekstdocumenten, schoolwerk of administratie. Deze computer is NIET te gebruiken voor gaming, video- / fotobewerking of andere zware software.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop