x

Harman Kardon BDS 280S 2.1 4K Blu-Ray System - incl. doos, AB, antenne & microfoon - geen WIFI-antennes - doos gescheurd

€159,99

Omschrijving

De Harman Kardon BDS280S, volledig goed werkend en geleverd inclusief doos en enkele accessoires!

Deze Harman Kardon BDS 280S is in vrij nette conditie. Het systeem heeft lichte gebruikersspoortjes op de bovenzijde (zie foto's), maar is verder netjes te noemen. De doos is zit er wel bij, maar is niet erg mooi te noemen (gescheurd). 

De BDS 280S wordt geleverd inclusief originele doos, afstandsbediening, stroomkabel, microfoontje en een antennekabeltje. Géén WIFI-antennes! De doos is zit er wel bij, maar is niet erg mooi te noemen (gescheurd).

Let op: de WIFI-antennes zitten er NIET bij! 

Wij hebben de 2.1 speakerset ook, maar de subwoofer doet het helaas niet meer. Wellicht kan de handige Harry hier iets mee. Wanneer deze BDS280S wordt afgehaald, krijgt u de speakerset er voor niets bij. Indien u de BDS280S wilt laten verzenden, houden wij de speakers hier. De speakers worden NIET verzonden, ook niet tegen meerprijs. Als u deze set in de webshop bestelt, ontvangt u dus alleen de speler met de doos en accessoires, niet de speakers!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop