x

HP EliteBook 820 G3 incl. oplader - Windows10 256GB-SSD 16GB-RAM Corei5-6200U VerlichtToetsenbord 12.5-inch

€ 189,95

Omschrijving

De HP EliteBook 820 G3 laptop! Volledig goedwerkend, gebruikt maar in nette conditie!

Deze HP EliteBook 820 G3 laptop is ingebruikte maar nette conditie en werkt prima! De computer is voorzien van een schone -originele- Windows 10 installatie, voorzien van de belangrijkste updates en klaar voor gebruik! Deze HP wordt geleverd inclusief garantie en originele oplader.

De laptop is gebruikt maar toch in vrij nette conditie. Het scherm, het toetenbord, de muis, de bezel en de handpalm (kortom, de binnenzijde) zijn in topconditie. De buitenzijde is eveneens netjes, alleen de deksel en de randjes hebben lichte gebruikersspoortjes. Niets geks.

De laptop draait op een nieuwe Windows 10 Pro NL installatie en is voorzien van de belangrijkste updates. De CPU is een Core i5 6e gen, het werkgeheugen is 16GB en de opslag is 256GB SSD. De batterij is nog goed en gaat enkele uurtjes mee, afhankelijk waar je de laptop voor gebruikt. Deze laptop is met zijn 12.5-inch lekker compact en licht, wellicht handig voor op school of in het OV. Voorzien van verlicht toetsenbord!

Samengevat: een gebruikte maar nette laptop, volledig goedwerkend en inclusief oplader. De laptop heeft de volgende specificaties / aansluitingen:

Merk en type: HP EliteBook 820 G3
Meegeleverd: Inclusief originele HP oplader
Processor: Intel Core i5-6200U @ 2.30 - 2.40 GHz
Werkgeheugen: 16GB RAM
Opslag: 256GB SSD M.2 van Samsung
Beeldscherm: 12.5-inch display met 1366x768 resolutie
Toetsenbord: QWERTY (NL) en voorzien van verlichting
Grafisch: Intel HD Graphics 520
Aansluitingen / opties: Smartcard - SIM-kaart - VGA - DisplayPort - USB-C - 2x USB - Headphones/Microphone - LAN - WIFI - Bluetooth - Webcam - Bang & Olufsen Audio - Vingerscan - Trackpoint

Bij eventuele verzending wordt deze laptop uiteraard goed verpakt verzonden. Afhalen heeft echter de voorkeur!

Onze verkoopprijs: € 189.95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop