x

HP ProDesk 400 G3 Mini Desktop PC incl. adapter - Windows10 8GB-RAM 256GB-SSD Corei5-7500T

€ 99,99

Omschrijving

De HP ProDesk 400 G3 Desktop Mini PC kleine - energiezuinige - desktop PC! Inclusief adapter, verse Windows 10 Pro installatie en garantie!

Deze HP desktop PC is lekker klein en werkt goed. De computer wordt geleverd inclusief originele HP adapter en is voorzien van een schone Windows 10 Pro installatie en recente updates.

De computer draait op Windows 10 Pro en beschikt over 8GB RAM werkgeheugen. De opslagschijf is een 256GB SSD en de processor is een Intel Core i5-7500T.

De computer beschikt over LAN-internet (geen WIFI) en 6 USB-poorten. Video-uitgangen zijn 2x DisplayPort, er zit geen VGA op. Verder zit er natuurlijk audio in/uit op, voor bijvoorbeeld een microfoon of PC speakers. Geen WIFI/Bluetooth.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop