x

HP ProDesk 400 G4 Desktop Mini-PC incl. HP adapter - Windows11/8GB/256GB-SSD/Corei5-8500T

€ 229,99

Omschrijving

De HP ProDesk Mini-Pc / Desktop PC! Compleet met originele adapter en voorzien van een schone installatie Windows 11!

Deze HP ProDesk 400 G4 Mini-PC is in nette conditie en werkt prima! De computer is voorzien van een schone installatie Windows 11 (standaard-gebruiker ingesteld en vervolgens voorzien van enkele updates), origineel en geactiveerd.

Verder is deze computer voorzien van een Intel Core i5-8500T processor (2.10GHz), 8GB RAM werkgeheugen en een 256GB SSD voor opslag. De aansluitingen zijn: 2x DisplayPort, 1x VGA, 6x USB, Headphones, Audio-uit en LAN-internet (bekabeld internet).

De originele adapter wordt uiteraard meegeleverd.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop