x

Huawei Sound X (AIS-B80-90) Bluetooth Speaker incl. adapter en foedraal

€ 149,99

Omschrijving

De Huawei Sound X Bluetooth Luidspreker! In goedwerkende en nette conditie, inclusief originele adapter en originele hoes / foedraal!

Deze Huawei Sound X speaker is gebruikt maar netjes. De speaker klinkt prima en is te verbinden met elke telefoon/tablet, mits je maar bluetooth hebt.

De speaker wordt geleverd inclusief een maand garantie, een handige beschermhoes (foedraal) en de originele adapter. Deze speaker is alleen te gebruiken met de adapter, dit model heeft geen ingebouwde accu. Dubbele woofers, zodat naast hoge tonen ook lage tonen goed vertegenwoordigd zijn!

De speaker is in nette conditie. Slechts minimale spoortjes, het is hoogglans (glimmend) zwart.

Onze verkoopprijs € 149.99

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop