0

Winkelwagen

0 Artikelen - € 0,00
Ga naar afrekenen

Used Products

Oss

Oss

Inkoop

Used Products Oss heeft een aparte inkoop-afdeling in de winkel waar u producten te koop kunt aanbieden. Een van onze inkoop medewerkers test en beoordeelt de product(en). Vervolgens Taxeren we het product om te kijken hoeveel uw producten waard zijn. We voeren alle gegevens in en keren direct contant geld uit! Binnen 5 minuten kan alles geregeld zijn! Let op: De inkoopbalie sluit een half uur eerder!

VERKOOP UW SMARTPHONE, TABLET OF LAPTOP OF RUIL HEM IN!

WAT U ALLEMAAL NOG MEER KUNT VERKOPEN…

Audio en PA apparatuur zoals versterkers en professionele draaitafels, Speakers, MP3 spelers, Muziekinstrumenten, Scooters en Quads, Fietsen, Flatscreen Plasma/LCD/LED/Smart en 3D TV’s, Gameconsoles en Games, Blu-ray dvd, dvd’s en series, LP’s en CD’s ,Gereedschap, Tools, messen en luchtbuksen, Gouden sieraden en Sloopgoud, Diamanten en Juwelen, Zilver, Horloges, Zonnebrillen, Smartphones en Tablet’s, Laptop/Notebook en Desktop computers, Apple producten, LED Computerschermen, Opslag media, Digitale Spiegelreflex camera’s, GoPro HD Camera’s en actie camera’s, Nieuwe huishoudelijke artikelen, Espresso apparaten, Dyson stofzuigers, Sport Artikelen, Speelgoed, Luxe en waardevolle spullen, etc. etc.

 

UW GOUD IS GELD WAARD, PROFITEER VAN DE GOUDPRIJS

Goud verkopen is ideaal als je een groot bedrag nodig hebt! U kunt uw goud in onze winkel laten taxeren. Door de waardevastheid van goud krijgt u altijd een goed bedrag voor uw gouden sieraden. Ook sloop goud is welkom. We betalen u direct met contant geld.

Bij het inkopen van uw goud letten wij op het gehalte en de kwaliteit van het goud. Des te beter het gehalte en de kwaliteit zijn, des te meer geld u wij u kunnen betalen voor uw goud!

Direct geld voor: 9k Goud / 14k Goud / 18k Goud / 20k Goud / 21k Goud en 22k Goud.

INKOOP VOORWAARDEN

- U dient minimaal 18 jaar oud te zijn en volledig beschikkingsbevoegd met betrekking tot roerende zaken. – U heeft altijd een geldig legitimatiebewijs nodig, zonder kunnen wij het product niet inkopen. – De geleverde producten dienen goed werkend en compleet te zijn. – Bij de afgegeven inkoopsprijs wordt uitgegaan van een werkend product. – De inkoper van Used Products Oss heeft het recht om uw product(en) niet in te kopen. – De producten die u aanbiedt moeten schoon, compleet en goed werkend zijn! Producten met de originele doos en accessoires (lader, afstandsbediening) zijn altijd meer waard! Verwijder zelf alle data, wachtwoorden en icloud e.t.c. voor je ze verkoopt! Alle producten worden getest! Wij controleren alle goederen door middel van een serienummer check op stopheling, Goederen die geregistreerd zijn als gestolen kopen wij onder geen enkele voorwaarde in