x

Lenovo ThinkCentre V530S-07ICB (10TX-0015MH) - Desktop PC - Windows 11 Pro - 128GB SSD - 4GB RAM Core i3-8100

€ 79,95

Omschrijving

De Lenovo ThinkCentre Desktop PC V530S-07ICB! In zeer nette conditie en volledig goedwerkend! Meerdere stuks beschikbaar!

Deze Lenovo Desktop PC is in nette conditie en werkt prima!  De computer is voorzien van een schone Windows 11 Pro installatie (lokale gebruiker) en voorzien van de laatste updates. Aansluiten, aanzetten en klaar voor gebruik! Dit model komt uit 2018 en is daarmee nog niet erg oud! Enkele stuks beschikbaar!

Handig als bijvoorbeeld huiskamer PC, studie PC of kantoor PC. Dit is geen game computer.

Wordt geleverd inclusief stroomkabel en garantie! De computers zijn in nette conditie, slechts enkele minimale gebruikersspoortjes op de metalen kast, niets geks. 

Specificaties / Verbindingen / Aansluitingen:

Merk en type: Lenovo ThinkCentre V530S-07ICB Desktop PC
OS: Windows 11 Pro besturingssysteem
CPU: Intel Core i3-8100 @ 3.60 GHz processor
RAM: 4GB DDR werkgeheugen
Opslag: 128GB SSD opslagcapaciteit - SanDisk SSD
Aansluitingen: 2x USB2.0 - 6x USB3.0 SS - Headphones - Microphone - DVD-RW - SD-Kaart - HDMI - DisplayPort - VGA - LAN-internet
Taal: De computer staat ingesteld in het Nederlands. Andere talen zijn beschikbaar voor downloaden en enkele talen hebben wij al geïnstalleerd.

Onze verkoopprijs € 79.95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop