x

Marklin Mercedes Benz Race Car - in originele box incl. houten plateau en sleutel

€110,00

Omschrijving

De Marklin Mercedes Benz Race Auto, compleet met originele verpakking, houten plateau en de opwind sleutel!

Dit Marklin Mercedes auto'tje is in zeer nette conditie en werkt goed! De Marklin auto wordt geleverd zoals op de foto's afgebeeld, inclusief originele doos, houten plateau om de wagen netjes neer te zetten en de sleutel om de auto op te winden!

De originele doos is aan de buitenzijde vrij netjes te noemen, maar de binnenzijde is verouderd. Het schuim brokkelt een beetje af door de ouderdom.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop