x

NIEUW IN DOOS: JBL Xtreme 3 Black Bluetooth Speaker

€ 189,95

Omschrijving

De JBL Xtreme 3 bluetooth speaker! Hagelnieuw, compleet en ongebruikt in originele doos!

Deze JBL Xtreme 3 bluetooth speaker is gloednieuw in doos en ongebruikt! De doos kwam geseald (verzegeld) binnen, maar wij controleren altijd of de inhoud compleet is. Daarom hebben wij zelf de seal verbroken en de doos geopend. Het product is niet gebruikt. Zie foto's voor gesealde verpakking, die wij dus hebben verbroken. 

Deze JBL Xtreme 3 luidspreker is uitgevoerd in het zwart en wordt geleverd inclusief originele doos, nek- / schouderband en adapter. De speaker kan op accu gebruikt worden, deze gaat tot 15 uur mee (let wel: geen 15 uur op het hoogste volume).

Nieuwprijs elders tussen de € 241.95 en € 269.00. Wij geven 3 maanden garantie op deze speaker.

Wordt bij eventuele verzending uiteraard netjes en zorgvuldig verpakt.


Onze verkoopprijs: € 189.95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop