x

NIEUW IN DOOS: Zebra ZD421 Labelprinter - Compleet in doos incl. adapter, USB-kabel, stroomkabel en korte documentatie - Doos geopend ter controle

€ 229,95

Omschrijving

De Zebra ZD421 Labelprinter, splinternieuw in doos!

Deze Zebra ZD421 labelprinter is nieuw in doos, helemaal ongebruikt! De verpakking is door ons geopend ter controle van de inhoud en ter registratie van het serienummer.

De Zebra printer wordt geleverd inclusief originele doos, adapter, documentatie, stroomkabels en USB-kabel. De printer is uit de plastic verpakking gehaald ter registratie van het serienummer (wij registreren alle serienummers).

Komt zonder labels!

Bij eventuele verzending wordt deze printer uiteraard goed verpakt verzonden. Afhalen heeft echter de voorkeur!

Onze verkoopprijs: € 229.95

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop