x

NIEUW IN SEAL: Xbox One game State of Decay 2 - Collector's Edition

€ 199,99

Omschrijving

State of Decay 2 voor de Xbox One! Collector's Edition set + Ultimate Edition game! Splinternieuw in seal, ongebruikt en ongeopend!

Deze game is splinternieuw in seal en ongeopend. Het gaat om State of Decay 2 (Ultimate Edition - Year-One Survival Edition), maar Collector's Edition-gedeelte is het leukste!

De Collector's Edition box is ook nog verzegeld - ongeopend - en bevat onder andere een latex masker! Deze collector's edition is tegenwoordig een stuk zeldzamer, vandaar dan ook de vrij hoge vraagprijs.

De game State of Decay 2 wordt dus geleverd inclusief Collector's Edition. In de CE zit het volgende:
Latex zombie mask
Collectible steelbook case
Human brain steelbook - stand
USB severed thumb drive (4GB)
Exclusive iron-on patch

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop