x

Nikon AF-S Nikkor 18-200mm 1:3.5-5.6 G ED DX VR - incl. doos, foedraal, lensdoppen en zonnekap

€ 139,99

Omschrijving

De Nikon AF-S Nikkor 18-200mm 1:3.5-5.6 G ED DX VR Lens! Voor Nikon camera's. Inclusief originele doos, foedraal (hoesje), lensdoppen en zonnekap.

Deze Nikon 18-200mm lens is in goedwerkende conditie en komt inclusief doosje, foedraal, lensdoppen, boekje en zonnekap. De lens is getest op onze eigen Nikon camera en werkt zonder problemen.

De lens is gebruikt en heeft dan ook zijn - normale - gebruikersspoortjes, niets geks. De zonnekap en lensdoppen hebben krasjes, de body van de lens (de lens zelf) is naar mijn mening netjes. De zwarte rubberen ring is licht verkleurd (beetje zwartgrijs), maar verder een nette lens. Zie foto's. De lens is tevens voorzien van een Hoya protection filter, deze heeft enkele spoortjes op de ijzeren rand. Onder dit filter ziet het er netjes uit. 

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop