x

Nikon D100 camera incl. Tamron AF 55-200mm lens, oplader met 2 accu's en 2GB CF-kaart

€89,99

Omschrijving

De Nikon D100 digitale spiegelreflex camera, inclusief Tamron lens, accu's en lader!

Deze Nikon D100 is al een paar jaar oud, maar werkt nog helemaal prima! Ondanks de leeftijd is de camera eigenlijk in zeer nette conditie, nauwelijks gebruikerssporen en gewoon leuk om te zien. Het display is voorzien van een plastic beschermkapje.

De camera wordt geleverd met een eveneens keurige Tamton AF 55-200mm 1:4-5.6 Di II MACRO A15 lens (inclusief zonnekap en lensdop), nekband, 2GB Compact Flash CF-kaart, originele Nikon oplader en 2 accu's. Geen doos, handleiding of cameratas.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop