x

Nokia 6.1 Copper-Black Smartphone incl. lader - 32GB/3GB - Simvrij incl. USB-C kabel - DUAL-SIM

€89,99

Omschrijving

De Nokia 6.1 in de kleur Copper-Black. Volledig goed werkend en inclusief USB-kabel!

Deze Nokia 6.1 smartphone werkt is volledig getest en werkt prima! De telefoon is uitgevoerd in het koper/zwart en draait op Android 10 en beschikt over 32GB opslagcapaciteit. Het RAM geheugen is 3GB/ Er kunnen 2 simkaarten in deze telefoon, of 1 simkaart met een geheugenkaart (Dual-Sim).

Het toestel is in gebruikt conditie. Lichte gebruikersspoortjes, niets storends. Wordt geleverd inclusief USB-kabel (geen USB-blokje) en een maand garantie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop

Winkelbezoek reserveren