x

Olympus OM-D E-M5 Mark II Systeemcamera + Olympus 14-42mm lens - incl. doos, Mediamarkt factuur 07/2021, oplader, 2 accu's, flitser, handleiding/CD, nekband en lensdop

€ 439,95

Omschrijving

De Olympus OM-D E-M5 II Fotocamera! In zeer nette conditie, volledig goedwerkend en inclusief originele aankoopbon (Mediamarkt 07/2021), pancake-lens & accessoires!

Deze Olympus E-M5 Mark II Systeemcamera is in zéér nette conditie en werkt prima! De camera is volledig getest en de instellingen zijn vervolgens teruggezet naar fabriekswaarden. Afhalen heeft de voorkeur!

De camera heeft nauwelijks tot geen gebruikerssporen. Geen valschade, geen krassen, geen pitjes, geen vage plekken en het display is netjes. We hebben ons best gedaan om de camera zo netjes mogelijk op de foto te zetten, maar het kan zijn dat er zo nu en dan nog een klein stofje te zien is (haal het ene stofje weg en de andere zit er weer op).

Deze E-M5 camera wordt geleverd inclusief: originele verpakking (doos), 14-42mm lens, flitser, nekband, software, handleiding/documentatie, 2 accu's, acculader en de originele aankoopbon (Mediamarkt 07/2021). De verpakking/doos is iets minder mooi; er zit een scheurtje in de doos. De E-M5 II camera is uitgevoerd in de kleur zilver, de pancake-lens in het zwart.

Samengevat: een zeer keurige camera, volledig goedwerkend en inclusief accessoires. De set bestaat uit de volgende onderdelen:
Olympus OM-D E-M5 Mark II Body / Camera Silver
Olympus Pancake Lens 14-42mm 1:3.5-5.6 Black - met lensdop
Originele doos/verpakking - de sleeve van de doos is minder mooi
Nek- / schouderband (al aan de camera bevestigd)
Olympus FL-LM3 flitser - met kleine foedraal
Olympus BCN-1 acculader - met stroomkabel
2 accu's: Olympus BLN-1 en Hahnel HL-ON1
Originele aankoopbon Mediamarkt juli 2021 (wij hebben de gegevens van de vorige eigenaar van de factuur gehaald)
Handleiding / Documentatie / Software-disc
Het enige wat u zelf moet aanschaffen is een geheugenkaartje, die hebben wij er helaas niet bij.

Bij eventuele verzending wordt deze set uiteraard goed verpakt verzonden. Afhalen heeft echter de voorkeur!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop