x

TP-Link AC2600 Draadloze Dual-Band Gigabit Router incl. Huntkey adapter

€ 59,99

Omschrijving

De TP-Link AC2600 Draadloze Dual-Band Gigabit Router!

Deze router is getest en werkt zonder problemen. Gereset, klaar om in te stellen via de codes op de achterzijde.

De router heeft lichte gebruikersspoortjes (lichte spoortjes op het hoogglans gedeelte), maar is overall in nette conditie. Wordt natuurlijk geleverd inclusief originele adapter en een maand garantie.

Top Speed – De Archer C2600 biedt op iedere frequentie de hoogst mogelijke snelheid vandaag de dag beschikbaar op de markt. Topsnelheden voor zowel oude als nieuwe apparaten.
Everything at Once – Wist je dat je oude router niet alle taken tegelijkertijd verwerkt? Met de Archer C2600, die voorzien is van MU-MIMO technologie, is dit nu mogelijk!
Power up – Voorzien van de best mogelijke CPU vandaag de dag, heeft de Archer C2600 genoeg kracht om alles te doen wat jij wilt, wanneer je dat wilt én op meerdere apparaten tegelijk.
Eye-catching Style – Het strakke design van de Archer C2600 is elegant vanuit iedere hoek!
Superior Coverage – De krachtige antennes van de Archer C2600 weten waar jij je apparaat gebruikt en zenden het signaal direct naar waar jij het nodig hebt, met Beamforming Technologie
Wordt geleverd zoals afgebeeld op de foto's, inclusief één maand garantie.

Direct bestellen? Check onze online webshop!

Verkoopprijs: € 59.99 - VASTE PRIJS
Verzenden mogelijk binnen NL, kosten € 7.75

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop