x

ZGAN IN DOOS: Gigabyte GeForce RTX 2060 grafische kaart / videokaart - incl. doos, software, manual en powercable - nieuwstaat

€ 159,-

Omschrijving

De Gigabyte GeForce RTX2060 videokaart / graphic card! Goedwerkend en in zeer nette conditie!

Deze RTX 2060 grafische kaart van Gigabyte is netjes en werkt prima! De videokaart is getest in een game PC en functioneert naar behoren.

Het gaat hier om de Gigabyte RTX 2060 OC 6GB Edition met 2 ventilatoren. De kaart komt inclusief antistatische verpakking, originele doos, software, korte handleiding en een voedingskabeltje.

De kaart is netjes! Nauwelijks tot geen gebruikerssporen, niets geks of opvallends. Voorzien van 4 video-uitgangen: 1x HDMI en 3x DisplayPort.

Onze verkoopprijs € 159.00

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop