x

ZGAN IN DOOS: Microsoft Xbox One S 2TB Gears of War Edition - incl. 1 controller (rood), doos en bijbehorende kabels - geen game

€199,99

Omschrijving

De Xbox One S met 2TB opslagcapaciteit! Zo goed als nieuw in doos, geleverd met originele controller (ook special edition) en bijbehorende kabels!

Deze Microsoft Xbox One S is voorzien van 2TB opslagruimte en wordt geleverd inclusief originele doos, bijbehorende controller (ook special edition) en een HDMI-kabel + stroomkabel.

De Xbox is uitgevoerd in de Gears of War kleuren en is een limited edition met dus 2TB opslagruimte. De Xbox werkt perfect en is netjes.

Wordt geleverd zonder games.

Ophalen heeft de voorkeur, verzenden mogelijk binnen NL (+ € 7.75)

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop