x

ZGAN IN DOOS: Optoma S331 DLP Beamer 3D incl. stroomkabel, doos, afstandsbediening en handleiding (disc) - 14 branduren!

€ 139,99

Omschrijving

De Optoma (Texas Instruments) S331 Full 3D SD DLP-Beamer, zo goed als nieuw in doos!

Deze Optoma S331 beamer heeft slechts 14 branduren en is dus zo goed als nieuw! De accessoires en de beamer zelf zijn ook in topconditie!

Wordt geleverd inclusief originele doos, afstandsbediening, stroomkabel en handleiding (op disc).

Full 3D - 800 x 600 (SVGA) - 3200LM - 3D-weergave - 4:3 Beeldverhouding - 100cm / 1200cm minimale en maximale afstand - Aansluitingen 2x HDMI en Audio-uit - USB-poort voor service of een computermuis

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop