x

Canon Zoom Lens EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 IS USM - Image Stabilizer Nano USM - incl. lensdoppen en zonnekap - Nieuwstaat!

€ 249,99

Omschrijving

Een zeer keurige lens voor Canon camera's; de Canon Zoom Lens EF-S 18-135mm 1:3.5-5.6 IS USM / Nano USM! In zeer nette en vooral goedwerkende conditie - en compleet met lensdoppen en zonnekap!

Deze Canon lens is in nette staat en is getest op de Canon Eos 2000D én Canon Eos 100D fotocamera. De lens werkt zonder problemen en is krasvrij. Wordt geleverd inclusief lensdoppen (voor- en achterzijde) en zonnekap. De zonnekap is van een aftermarket merk. Er zit een heel klein ministofje onder het glas, wat niet zichtbaar is op foto's en ook niet voor enig ongemak zorgt. 

Komt helaas zonder originele doos / verpakking. Uiteraard wordt de lens in het geval van verzenden zeer zorgvuldig verpakt. In topconditie.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop