x

Dell Optiplex 3040M kleine desktop PC incl. adapter - Win10/16GB/250GB-SSD/CeleronG3900T

€ 79,99

Omschrijving

De Dell Optiplex 3040M kleine - energiezuinige - desktop PC! Inclusief adapter, verse Windows 10 installatie en garantie!

Deze Dell desktop PC is lekker klein en werkt goed. De computer wordt geleverd inclusief originele Dell adapter, is voorzien van een schone Windows 10 installatie en recente updates.

De computer draait op Windows 10 Pro en beschikt over 16GB RAM werkgeheugen. De opslagschijf is een 250GB Samsung Evo 860 SSD en de processor is een Intel Celeron GPU G3900T met een snelheid van 2.59 / 2.60 GHz.

De computer beschikt over LAN-internet (geen WIFI) en 6 USB-poorten. Video-uitgangen zijn HDMI en DisplayPort, er zit geen VGA op dit model. Verder zit er natuurlijk audio in/uit op, voor bijvoorbeeld een microfoon of PC speakers.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Oss.

Used Products Oss
Kruisstraat 30
5341HD Oss

Telefoon: 0412-785009

Verzendkosten

Pakketten: € 7,75
Brievenbuspost: € 3,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop